ads



Cum se face o prajitura delicioasa

Blat 1: 6 ouă, 6 linguri de zahăr, 6 linguri de făină, arome după gust.
Blat 2: 3 ouă, 3 linguri de zahăr, 2 linguri de făină, o lingură de cacao.
Crema: 1 litru de lapte, 1 cană de griş, 8 linguri de zahăr, 1 pachet de margarină, arome.
Mod de preparare:
Blatul 1: cele 6 ouă se separă gălbenuşurile de albuşuri, se bat albuşurile cu un praf de sare, la final se adaugă zahărul şi se bat iar până se topeşte, apoi se adaugă gălbenuşurile şi făina puţin câte puţin până se omogenizează şi se adaugă aromele.
O tavă de aragaz se unge cu ulei, se tapetează cu făină apoi se adaugă compoziţia, se lasă la foc potrivit 20-25 de minute.
Blatul 2: se prepară la fel ca blatul 1 şi se coace la fel, dar separate.
Crema: se prepară grişul cu laptele şi zahărul. După ce s-a răcit puţin se pune câte puţin griş într-un vas şi se freacă cu margarina, care şi ea la rândul ei se pune câte puţin. Se freacă bine.
Blatul 1 se taie pe mijloc (ca pe blatul de tort), pe o parte se pune crema, apoi blatul 2, apoi iar cremă, apoi cealaltă parte din blatul 1.
La final se presează puţin cu palmele să se aşeze crema, se pudrează cu zahăr deasupra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Links

Real Time Web Analytics ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Blogs lists and reviews GeoURLYahoo bot last visit powered by MyPagerank.NetMsn bot last visit powered by MyPagerank.Net Free Automatic Backlink 1000 Backlinks Free 100K Backlinks Backlinks Center Free SEO Backlinks Instant Backlinks SEO Bookmarks Dofollow Backlinks Premium Backlinks Top SEO BacklinksInternet blogs Search Engine Submission - AddMe goBlogz,Anunturi,Blog Directory,1-Hit Free Search Engine Submit,FREE Search Engine SubmissionTry My SEO Tool, SEO Tools Ping Blog Now BlogWiki.ro