ads



Pe YouTube sunt înregistrate peste patru miliarde de vizualizări

YouTube a anunţat luni că în fiecare minut pe site-ul său sunt încărcate 60 de ore de conţinut video, iar zilnic sunt înregistrate peste patru miliarde de vizualizări.
“În 2007 am început cu şase ore, în 2010 am ajuns la 24 de ore, apoi 35 şi ulterior 48 de ore”, se arată într-o postare pe blogul managerilor de la YouTube. “În prezent am ajuns la 60 de ore de conţinut video la fiecare minut, în creştere cu peste 30% în opt luni. Cu alte cuvinte, la fiecare secundă pe YouTube este încărcată o oră de conţinut video“.
De asemenea, YouTube susţine că a depăşit peste patru miliarde de vizualizări pe zi, în creştere cu 25% în ultimele opt luni.
Grupul Google a cumpărat YouTube în 2006 pentru suma de 1,65 miliarde de dolari. Deşi se declară mulţumit de rezultatele acestei filiale, Google nu a dezvăluit până acum dacă YouTube este profitabil.
Cel mai vizionat videoclip al anului 2011 pe YouTube a fost melodia ‘Friday’, urmărită de peste 180 milioane utilizatori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Links

Real Time Web Analytics ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Blogs lists and reviews GeoURLYahoo bot last visit powered by MyPagerank.NetMsn bot last visit powered by MyPagerank.Net Free Automatic Backlink 1000 Backlinks Free 100K Backlinks Backlinks Center Free SEO Backlinks Instant Backlinks SEO Bookmarks Dofollow Backlinks Premium Backlinks Top SEO BacklinksInternet blogs Search Engine Submission - AddMe goBlogz,Anunturi,Blog Directory,1-Hit Free Search Engine Submit,FREE Search Engine SubmissionTry My SEO Tool, SEO Tools Ping Blog Now BlogWiki.ro