ads



Decoratiunile din fructe- un trend ascendent

Fiecare dintre noi isi doreste sa-si organizeze nunta intr-un mod diferit, unic si mai presus de toate, original. Este de inteles, una din zilele cele mai importante din viata, trebuie sa ramana in amintirea tuturor ca una speciala. Asadar, fiecare detaliu conteaza!

Aranjamentele de masa din fructe, vin intotdeauna insotite de un aer proaspat si de unicitate, fiind astfel alegerea perfecta pentru o nunta eleganta si plina de savoare. In mod garantat acest decor delicios va fi apreciat de toata lumea.

Iata cateva sugestii care ti-ar putea fi folositoare:
Decoratiuni cu mere
Marul...fructul interzis din paradis! O idee ispititoare plina de vitalitate si prospetime. Pentru un aspect vintage, pune in cutii de lemn inchis la culoare, un pat de salata creata iar peste el aseaza mere verzi. Pentru un aspect trendy, poti opta pentru cilindri din sticla supradimensionati pe care sa-i umpleti cu mere. Pentru un aspect rustic, puteti agata mere de tavan care sa pice la diferite inaltimi, aici un rol important au si crengutele cu frunze.
Decoratiuni cu citrice
Lamaia galbena, lamaia verde si portocala - un amestec de luminozitate, optimism, si energie. Fie ca le folositi intregi, fie ca le folositi taiate, sunt un decor desavarsit pentru orice tip de eveniment.
Sculpturi in fructe
Cu toate ca sculpturile in fructe sunt comestibile ele au, in general, doar scop estetic. Bogatia culorilor si diversitatea formelor, fac din aceste opere de arta un accesoriu de nelipsit la un eveniment de asemenea insemnatate. Indiferent de sezon, poti opta pentru flori, animale sau diverse alte forme, armonios si atent sculptate pentru a desfata privirile oricui. Ele pot fi amuzante, elegante sau artistice, in functie de personalitatea ta si tematica nuntii tale.
Sculpturile in fructe se pot efectua in pepene verde, pepene galben, ananas, mango, mere, pere, portocale, lamai, kiwi, papaya.
Uneori aceste sculpturi le realizeaza chiar bucatarul restaurantului unde va avea loc evenimentul festiv. Fie ca este vorba de nunta sau alt gen de petrecere sculptarea fructelor si in special a pepenelui verde care este cel mai des folosit, poate da nastere la adevarate opere de arta.
O alegere inedita si plina de savoare care poate infrumuseta cu succes mesele invitatilor. Apetisantele aranjamente se pot realiza din papaya, ananas, capsuni si penene galben. Aranjarea fructelor se poate realiza pe cosulete, pe suporturi etajate, pe piedestale si piese din fier forjat.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Links

Real Time Web Analytics ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Blogs lists and reviews GeoURLYahoo bot last visit powered by MyPagerank.NetMsn bot last visit powered by MyPagerank.Net Free Automatic Backlink 1000 Backlinks Free 100K Backlinks Backlinks Center Free SEO Backlinks Instant Backlinks SEO Bookmarks Dofollow Backlinks Premium Backlinks Top SEO BacklinksInternet blogs Search Engine Submission - AddMe goBlogz,Anunturi,Blog Directory,1-Hit Free Search Engine Submit,FREE Search Engine SubmissionTry My SEO Tool, SEO Tools Ping Blog Now BlogWiki.ro