ads



Tratament naturist pentru negi

Negii sunt tumori benigne ale pielii, care pot apărea în orice parte a corpului, dar, de obicei, se găsesc pe mâini şi pe picioare. Aceste tumori au culoarea pielii, o suprafaţă aspră şi margini închise la culoare (vezi imaginea).
Se pot dezvolta ca o proeminenţă unică sau în grupuri.Negii sunt foarte frecvenţi în rândul populaţiei, aproximativ 75% dintre oameni confruntându-se cu ei cel puţin o dată în viaţă. Apar la orice vârstă și în mod egal atât la bărbați, cât și la femei.
Cei mai mulți negi nu sunt gravi sau dureroşi şi, prin urmare, reprezintă mai mult o problemă estetică. Cu toate acestea, ar trebui să vă consultaţi medicul dacă vă apar negi dureroşi sau în cazul în care aceştia continuă să reapară.
Negii genitali sunt, de asemenea, foarte frecvenţi în special în rândul tinerilor sub 20 de ani. Ei apar de obicei în jurul zonei genitale cum ar fi anusul, penisul, scrotul, vulva sau vaginul. Acest tip de veruci provoacă mâncărime sau senzaţie de arsură, mai ales în timpul actului sexual.
Pentru unele femei, verucile genitale pot provoca sângerări vaginale anormale, în timp ce altele nu prezintă nici un simptom luni sau chiar ani.
CAUZE
Negii sunt cauzaţi de o infecţie virală cunoscută sub numele de papiloma virus uman (HPV). Având în vedere că infecţia este în zona suprafeţei pielii, virusul este contagios şi poate fi răspândit atunci când pielea infectată intră în contact cu cea neinfectată.
Astfel, ar trebui să evitaţi să atingeţi un neg, deoarece poate fi extins foarte uşor la alte părţi ale organismului vostru.
Din acelaşi motiv, verucile pot fi răspândite inclusiv prin schimbul de haine, prosoape sau alte obiecte aparţinând unei persoane infectate.
TRATAMENTE NATURISTE
Leucoplastul
Leucoplastul este recunoscut pentru vindecarea negilor. Poate dura câteva zile, dar are o eficacitate de vindecare în 80% dintre cazuri, mai ales în cazul negilor de pe mâini şi degete.
- puneţi o bucată de leucoplast peste neg;
- lăsaţi banda peste neg 6 zile;
- după cele 6 zile, dezlipiţi leucoplastul şi spălaţi negul cu apă caldă timp de 5 minute;
- ştergeţi negul şi repetaţi acest procedeu timp de două luni, până când negul va dispărea.
Multor persoane le-au dispărut, prin această metodă, negii de dimensiuni mici după primele 6 zile.
NOTĂ: Evitaţi folosirea acestui remediu în zonele cu piele sensibilă, cum ar fi zona genitală.
Vitamina C
Cercetările au arătat că unii negi pot fi trataţi cu vitamina C.
Luaţi, pur şi simplu, un comprimat de vitamina C, zdrobiţi-l, amestecaţi-l cu câteva picături de apă şi aplicaţi-l direct de neg.
Imediat după aplicarea amestecului, aplicaţi (pentru o zi) şi un bandaj peste acesta.
Aciditatea mare a vitaminei C va ajuta la distrugerea papiloma virusului, care este răspunzător de apariţia negului.
Uleiul din arbore de ceai
Un tratament foarte eficient pentru negii din zonele genitale este uleiul din arbore de ceai.
Aplicaţi, delicat, peste neg un tampon de bumbac umezit cu ulei de arbore de ceai. Utilizaţi acest tratament o singură dată pe zi, timp de 10 zile.
În cazul în care remediul este eficace, negul se va albi şi, în cele din urmă, va cădea. De asemenea, asiguraţi-vă că nu atingeţi alte părţi ale corpului sau alte persoane cu tampoanele folosite de bumbac.
Uleiul de ricin
Uleiul de ricin este un bun tratament pentru negi. Aplicaţi ușor acest ulei peste partea afectată în fiecare seară. Tratamentul trebuie repetat câteva luni.
Smochinele
Sucul smochinelor proaspete este un remediu preţios. Acest suc trebuie aplicat pe negi de mai multe ori pe zi. Tratamentul trebuie repetat timp de două săptămâni.
Cartofii
Cartofii cruzi sunt utili în tratamentul verucilor. Tăiaţi cartoful si frecaţi părţile afectate de mai multe ori pe zi, timp de câteva săptămâni. Rezultatele pozitive nu vor ezita să apară.
DIETA
Sincronizată cu un tratament corespunzător, dieta poate ajuta la tratarea negilor. Persoana afectată ar trebui să consume din belşug fructe proaspete, timp de cinci zile.
În această perioadă se recomandă trei până la cinci porţii de fructe zilnic, compuse din fructe suculente cum ar fi strugurii, portocalele, merele, ananasul, mango, perele sau papaya.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Links

Real Time Web Analytics ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Blogs lists and reviews GeoURLYahoo bot last visit powered by MyPagerank.NetMsn bot last visit powered by MyPagerank.Net Free Automatic Backlink 1000 Backlinks Free 100K Backlinks Backlinks Center Free SEO Backlinks Instant Backlinks SEO Bookmarks Dofollow Backlinks Premium Backlinks Top SEO BacklinksInternet blogs Search Engine Submission - AddMe goBlogz,Anunturi,Blog Directory,1-Hit Free Search Engine Submit,FREE Search Engine SubmissionTry My SEO Tool, SEO Tools Ping Blog Now BlogWiki.ro