ads



Trucuri despre cum sa-ti faci nunta cu bani putini


Doi experti britanici au gasit cateva solutii la problemele comune celor care doresc sa se casatoreasca insa nu dispun de fonduri nelimitate. Jacki Penny si Francesca Moore au fost consultate de publicatia The Daily Mail, care a publicat o serie de trucuri si sfaturi care promit sa reduca si factura si stresul zilei nuntii. Jacki Penny, de la dreamweddings.biz, a participat la sute de nunti in calitate de fotograf specializat in astfel de evenimente si a constatat ca miresele incep sa faca tot felul de artificii pentru a face economii, care pot servi drept inspiratie si altora.
* Colectioneaza cu cateva luni inainte de nunta petale de tarndafiri, umple cu ele un cos simpatic si insarcineaza-o pe domnisoara de onoare sa le distribuie: ai confetti ieftin, frumos mirositor si biodegradabil.

* Nu cheltui o avere pe pantofi, nimeni nu o sa-i vada – mai bine uita-te la reducerile la pantofi de ocazie – orice pantof cu barete si pietriclele sau alte decoratiuni poate fi achizitionat la preturi destul de accesibile la reduceri.

* E o pierdere de bani sa iti faci un machiaj profesionist-doar tu stii ce-ti vine cel mai bine. Du-te insa la o specialista pentru manichiura, pentru ca toata lumea o sa vrea sa se uite la inelul tau.

* Nu-ti mai bate capul cu aranjamentul floral din mijlocul mesei. Plante frumoase in ghivece atractive sunt usor de gasit, ieftine, si pot fi replantate ulterior, pentru a-ti aduce aminte o vreme indelungata de cea mai frumoasa zi din viata ta.

* Pune in mijlocul mesei principale o vaza de sticla in care sa iti asezi buchetul de miresa si ai rezolvat in mod elegant problema decorarii acesteia.

Francesca Moore de la hitched.co.uk are alte trucuri:

* Uita-te in magazinele cu haine vintge sau prin dulapurile rudelor, poate gasesti o rochie de mireasa pe care o poti moderniza cu ajutorul unui croitor bun.

* Intreaba la biserica daca mai sunt si alte cupluri care se casatoresc in aceeasi zi cu voi: poate puteti sa impartiti unele costuri.

* Cere-le oaspetilor sa faca fotografiile – veti avea un album de nunta inedit, format din toate fotografiile facute de invitati.

* In ceea ce priveste “luna de miere”, fie alegti sa o faceti undeva aproape de casa, fie economisiti pentru o aniversare de vis a casatorie, peste un an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Links

Real Time Web Analytics ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Blogs lists and reviews GeoURLYahoo bot last visit powered by MyPagerank.NetMsn bot last visit powered by MyPagerank.Net Free Automatic Backlink 1000 Backlinks Free 100K Backlinks Backlinks Center Free SEO Backlinks Instant Backlinks SEO Bookmarks Dofollow Backlinks Premium Backlinks Top SEO BacklinksInternet blogs Search Engine Submission - AddMe goBlogz,Anunturi,Blog Directory,1-Hit Free Search Engine Submit,FREE Search Engine SubmissionTry My SEO Tool, SEO Tools Ping Blog Now BlogWiki.ro