ads



Angry Birds joc online pe facebook

Daca pana acum nu ai avut ocazia sa joci vestitul joc Angry Birds, afla ca Rovio, firma care a dezvoltat jocul, lanseaza pe data 14 februarie varianta pentru reteaua de socializare Facebook. Astfel, cei 800 de milioane de utilizatori ai binecunoscutei retele vor putea incerca jocul si in browserele personale.
Angry Birds, jocul care face parte din categoria celor mai cunoscute jocuri disponibile pentru telefoanele smartphone (fie el cu Android sau iOS) va fi disponibil pe Facebook chiar de “Ziua Indragositilor”. Lansarea jocului se va face in cadrul unui eveniment care va avea loc in Jakarta, considerata de finlandezi “capitala globala a Facebook”.
In plus, varianta Angry Birds care va fi disponibila pe reteaua de socializare Facebook, va fi imbunatatita si diferita fata de actualele variante, si anume, vor contine elemente noi cum ar fi pasari cu puteri speciale.
Ce presupune Angry Birds?
Utilizatorul foloseste pasari care le lanseaza cu o prastie pentru a se razbuna pe porcii care le-au furat ouale. Porcii sunt acoperiti de diferite elemente de metal sau lemn si trebuiesc distrusi cu ajutorul unor lovituri bine gandite. O singura lansare a unei pasari, poate distruge o constructie intreaga.
Jocul finlandezilor de la Rovio, a fost lansat in anul 2009 in luna decembrie si a devenit unul dintre cele mai populare jocuri din lume intr-un timp foarte scurt, alaturi de Tetris sau The Sims.
Pana in prezent, jocul a are aproximativ 700 de milioane de descarcari, el fiind disponibil pe cele mai cunoscute platforme de telefoane sau tablete.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Links

Real Time Web Analytics ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Blogs lists and reviews GeoURLYahoo bot last visit powered by MyPagerank.NetMsn bot last visit powered by MyPagerank.Net Free Automatic Backlink 1000 Backlinks Free 100K Backlinks Backlinks Center Free SEO Backlinks Instant Backlinks SEO Bookmarks Dofollow Backlinks Premium Backlinks Top SEO BacklinksInternet blogs Search Engine Submission - AddMe goBlogz,Anunturi,Blog Directory,1-Hit Free Search Engine Submit,FREE Search Engine SubmissionTry My SEO Tool, SEO Tools Ping Blog Now BlogWiki.ro