ads



Ce trebuie facut cand ne trezim greu dimineata

E atat de dulce sa lenevesti in pat gandindu-te ca nu intarzii nicaieri si nimeni nu te streseaza. Insa acest lucru este posibil doar in weekend. Si asa ne indreptam spre momentul greu si neplacut: trezitul!
Corpul uman actioneaza dimineata ca un laptop in momentul in care este aprins rezervandu-si cateva minute pentru a se incarca. Va propunem cateva sloutii pentru a face trezitul de dimineata mai usor.

Este recomandat ca in fiecare dimineata sa beti un pahar cu apa, la temperatura camerei. Acest lucru va va stimula organismal deshidratat de trecerea noptii.
Incercati mai intai sa intindeti incet picioarele. Este binevenit sa nu va treziti brusc si sa supuneti corpul tensiunii. Practicati in mod regulat exercitii pentru spate, de intindere, de relaxare, de tonifiere. Respirati incet si profund.
Potrivit specialistilor primul lucru pe care ar trebui sa-l vedeti in fata ochilor, cand v-ati trezit, este o culoare vie si intensa, care va va stimula cresterea adrenalinei. Daca nu aveti un dormitor prea colorat, incearcati macar sa folositi asternuturi mai vesele, sau farfurii colorate, la micul dejun.
Urmatorul pas pentru a fi cat mai vioi dimineata este dusul revigorant. Dusul de dimineata este plin de proprietati energizante. Este recomandat sa laternati apa rece cu cea calda pentru a imbunatati circulatia.
Nu uitati de micul dejun, caci acesta contine sursa de energie de care veti avea nevoie intraga zi. Este bine sa consumati 4 alimente de baza: produse lactate, cerealiere, fructe si bauturi hidratante.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Links

Real Time Web Analytics ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Blogs lists and reviews GeoURLYahoo bot last visit powered by MyPagerank.NetMsn bot last visit powered by MyPagerank.Net Free Automatic Backlink 1000 Backlinks Free 100K Backlinks Backlinks Center Free SEO Backlinks Instant Backlinks SEO Bookmarks Dofollow Backlinks Premium Backlinks Top SEO BacklinksInternet blogs Search Engine Submission - AddMe goBlogz,Anunturi,Blog Directory,1-Hit Free Search Engine Submit,FREE Search Engine SubmissionTry My SEO Tool, SEO Tools Ping Blog Now BlogWiki.ro