ads



Google penalizeaza site-urile cu putina informatie

Google caută să penalizeze site-urile care folosesc foarte multă reclamă care face dificil de citit conţinutul unei pagini web, a spus Matt Cutts şeful echipei anti spam Google.
“Care sunt lucrurile care contează cu adevărat, cât de mult conţinut trebuie sa fie în partea vizibilă de pagină,” Cutts a spus: “Dacă reclamele difuzate obstrucţionează conţinutul site-ului, cred că ar trebui să vă mai gandiţi la asta”. În cazul în care vizualizarea conţinutului site-ului este îngreunată de către reclamele afişate, site-ul respectiv poate fi marcat ca fiind spam.
Google a anuntat pe 19 ianuarie ca schimba putin algoritmul pentru motorul de cautare. De data asta va lua in seamna si layout-ul siteului care este indexat in motorul de cautare. Daca siteul e plin de reclame si continutul e greu de gasit acesta va fi penalizat.
Ei spun ca multi utilizatori s-au plans de faptul ca odata ajunsi pe un site le-a fost greu sa gaseasca continutul util, pentru ca in primul cadran al paginii era plin de reclame peste care trebuiau sa dea scroll. Eh, de acum astfel de siteuri vor scadea in rezultate, si vor prima cele cu continutul accesibil.
Google spune ca intelege ca prin plasarea reclamelor in primul cadran cei care publica continut, ca si noi, reusesc sa faca un ban cinstit din asta. De aceea nu vor fi penalizati daca numarul de reclame nu e excesiv de mare si daca partea de continut e usor de gasit. Mai multe despre asta puteti citi pe blogul Google pentru webmasteri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Links

Real Time Web Analytics ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Blogs lists and reviews GeoURLYahoo bot last visit powered by MyPagerank.NetMsn bot last visit powered by MyPagerank.Net Free Automatic Backlink 1000 Backlinks Free 100K Backlinks Backlinks Center Free SEO Backlinks Instant Backlinks SEO Bookmarks Dofollow Backlinks Premium Backlinks Top SEO BacklinksInternet blogs Search Engine Submission - AddMe goBlogz,Anunturi,Blog Directory,1-Hit Free Search Engine Submit,FREE Search Engine SubmissionTry My SEO Tool, SEO Tools Ping Blog Now BlogWiki.ro