ads



Cum citim personalitatea unei femei pe buze?

Cititul in palma este un obicei vechi de cand lumea, pe care orice persoana l-a incercat, macar de curiozitate. Nu multi stiu, insa, ca buzele pot spune la fel de multe lucruri despre personalitatea unui om.

In primul rand, conform Glo.msn, trebuie specificat ca se analizeaza urma pe care acestea o lasa pe o bucata de hartie, un servetel, si nu forma gurii propriu-zise. O persoana cu buze fine poate sa lase o urma plina si viceversa. In plus, modelul poate sa varieze de la o zi la alta.

Fiecare imprimare este ca o fila dintr-o carte, spunand cate o poveste persoanei care se incumeta sa o citeasca.

Forma ovala sau rotunda: atunci cand o persoana lasa o asemenea urma pe foaie, inseamna ca aceasta este un om calm, pacifist, caruia nu ii place sa se certe si sa intre in conflicte si care doreste ca toata lumea sa fie fericita.




Forma de diamant: aceste persoane sunt competente si implinite din punct de vedere profesional si personal. Sunt excelenti mentori si le place sa-i ajute si pe altii.



Buza de sus este subtire: in aceasta situatie, este bine sa te inarmezi cu multa rabdare si chiar un strop de nepasare, caci persoana aceasta te va agasa putin cu atentia ei exacerbata pentru detalii si iti cam va scoate peri albi.



Buza de jos subtire: o buza inferioara mica denota un simt al analizei foarte bine dezvoltat, o persoana care se pricepe la calcule si statistici. In orice caz, isi gaseste pasiunea in stiintele exacte.



Buza de sus groasa: persoana in cauza este un bun ascultator, asa ca te poti plange in voie si "descarca" de tot ce ai pe suflet, caci cel mai probabil vei primi sfaturi bune.



Buza de jos groasa: asta inseamna ca tu sau alta persoana care poseda o asemenea caracteristiva va fi iubita de copii, animale si ca are sanse sa devina un bun scriitor, entertainer sau orator.



Saturatie densa a modelului lasat pe foaie: asta denota multa energie si multe sanse de a reusi orice isi propun. Asemenea persoane au calitati de leaderi si isi pot dezvolta fara probleme propria afacere.



Nu se vede prea bine imprimeul: aceste persoane sunt foarte obosite, asa ca au urgent nevoie de o relaxare totala. O vacanta este mai mult decat indicata, alaturi de prieteni care sa-i invete din nou ce amuzanta poate sa fie viata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Links

Real Time Web Analytics ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Blogs lists and reviews GeoURLYahoo bot last visit powered by MyPagerank.NetMsn bot last visit powered by MyPagerank.Net Free Automatic Backlink 1000 Backlinks Free 100K Backlinks Backlinks Center Free SEO Backlinks Instant Backlinks SEO Bookmarks Dofollow Backlinks Premium Backlinks Top SEO BacklinksInternet blogs Search Engine Submission - AddMe goBlogz,Anunturi,Blog Directory,1-Hit Free Search Engine Submit,FREE Search Engine SubmissionTry My SEO Tool, SEO Tools Ping Blog Now BlogWiki.ro